вторник, 27 октомври 2020 г.

Българско бельо

Българско бельо

Българско бельо - това са новите ни попълнения в онлайн магазина ни. От доста време го разработваме и сега можете да се запознаете с всички нови категории, които сме приготвили. Български сутиени големи и малки номера. Български пижами и нощници от памук в макси размери до 5XL. Памучно мъжко бельо от потници, боксерки и слипове.. Луксозна сатенена серия от нощници и пижами с халат..

Всичко това и още много страхотни предложения от български производители, които са с докозани имена на пазара. 

Естествено не забравяме, че и цените са много важни, Те са повече от достъпни, а срещу парите си получавате истинско качество. Някои от тях са Авангард, Деси и Стайков, Златеб БГ, Ивон БГ, Десислава ... 

Имаме и малко предложения от италианско бельо, което включва чорапогащници и чорапи от POMPEA. Всички са страхотни и са добре познати на всички с италианското си качество. Можем да го гарантираме, тъй като работим с директният вносител на марката за България. 

Както виждате има за какво да посетите сайта ни www.kapriz.eu и да разгледате целият ни каталог. Поръчайте лесно и бързо с евтина доставка до офис на Спиди, до адрес или Автомат на Спиди. Очакваме ви!