четвъртък, 15 юни 2017 г.

Стягащ дамски корсет

Стягащ дамски корсет


Стягащ дамски корсет? Чудите ли се дали да си вземете? Не се чудете! Това е едно практично решение за всяка жена или мъж, за да изглежда по-добре всеки ден. Стягащият корсет, който ще намерите при нас като модел е подходящ и за двата пола и ще можете да го носите под всяка дреха - рокля, блуза, риза.. Това е начин да пристегнете и приберете корема, както и да оформите талията. Чудесно звучи, нали? Ще имате една много-по оформена визия и ще коригирате местата, които обикновено не харесвате.

Виж моделът Стягащият корсет- ТУК!

Стягащ дамски корсет
Стягащ дамски корсет


Всеки иска да изглежда по-добре в елегантната си рокля или мъжки костюм, за по-специалните поводи. Сега можете да постигнете това с един стягащ корсет. Той е направен от полиамид и еластан и има вградени телени ивици в него. Това го прави още по-предпочитан, защото ще държи стойката ви изправена и няма да се прегърбвате.

Стягащото бельо, което предлагаме ние е в множество варианти и модели, с които ще можете да моделирате тялото си от коленете до под гърдите. Само трябва да избере най-подходящото коригиращо бельо за тоалетът ви.

Също така - супер удобно и подходящо за фитнес и активни упражнения. Това ще спомогне да оформите тялото си много по-бързо. Предлагаме и модели стягащо бельо клин, което в черен цвят е страхотно решение за фитнес, тичане в парка или други упражнения в къщи.

Да не забравяме да споменем цени на стягащото бельо - абсолютно достъпни и разумни. Можете да имате стягащо бельо за 20 - 24 - 30 лева, и то качествено. Къде другаде ще намерите такива оферти за стягащо дамско бельо на ниски цени, освен в онлайн магазин Kapriz.eu

Не се колебайте, а проверете още сега! С бърза поръчка, оформящото бельо ще бъде при вас само за ден!