четвъртък, 15 юни 2017 г.

Памучни дамски сутиени

Памучни дамски сутиени

Памучни дамски сутиени за голям и малък бюст в страхотни модели! Имате по-чувствителна кожа? Искате сутиен, който да не запарва през лятото? Ето ви страхотно решение за всеки ден - памучен дамски сутиен  B, C, D чашка - 100% памук! Сутиени за голям бюст до D100, които са подходящи и за малък бюст. Сутиенът е с голяма и широка чашка, която обгръща целият ви бюст, а ние знаем че това е особено важно за жени с големи гърди. При нас ще намерите много такива предложения, с които да си гарантирате комфорт при всяко движение.

Виж моделът памучен дамски сутиен  B, C, D чашка - 100% памук -ТУК!

Дамски сутиен от 100% памук
Памучните сутиени са марка MINIMIZER, внос от Турция. Със страхотно качество, което ще ви изуми. Този модел дамски сутиен е без подплънки - с мека чашка и е без банели. Много удобен и мек на допир. В крайна сметка всяка жена търси качество, удобство и ниска цена. Можете да имате този сутиен само за 24 лв. Цветовете, в които се поддържа са бяло, черно и телесно. 

Не пропускайте да разгледайте всичките ни предложения от дамски сутиени и да изберете най-подходящите за себе си. Можете да избирате от огромно разнообразие като цветни сутиени, сутиени без подплънки с банели, сутиени с подплънки и банели, луксозни сутиени.. Всичко това на едно място в онлайн магазин www.Kapriz.eu на супер достъпни цени!